Webinar Licht in en om de kerk

Korte omschrijving

Denkt u aan nieuwe verlichting in uw kerk, of wilt u gewoon meer weten over alle ins en outs die komen kijken bij verlichting? In dit webinar bespreken we alles over licht, van onder andere duurzaamheid tot fraaiere streaming van kerk-tv.

Datums

Woensdag 15 maart, om 20:00 uur (Klik hier om aan te melden)

 

Trainers

Nico Heijboer (Syndesie Lichtsystemen)

Frank de Vos (Syndesie Lichtsystemen)

 

Uitgebreide omschrijving

In dit webinar gaan Nico en Frank in op de diverse aspecten die aan de orde komen wanneer u van plan bent uw kerkverlichting te gaan aanpakken.

Ze gaan met u praten over het leeslichtniveau, over de beeldkwaliteit van uw stream en over de sfeer tijdens de diverse diensten. Maar ook bespreken ze de mogelijkheid om de functionaliteit van uw kerkzaal te vergroten met behulp van verlichting.

Vanzelfsprekend komt verduurzaming aan de orde. Tevens zal over veiligheid worden gesproken, omdat verlichting ook een rol speelt bij mogelijke ontruiming.

Nico Heijboer en Frank de Vos helpen u bij het maken van een plan van aanpak, het opstellen van uw budget en het verkrijgen van meer inzicht in de uiteindelijke uitvoering.

 

Over Nico Heijboer

Nico is gespecialiseerd in verlichting van onder andere kerkgebouwen. Creativiteit staat bij hem hoog in het vaandel. Zijn idee├źn en adviezen zorgen voor een fraai resultaat, met niet alleen aandacht voor detail maar ook voor regelgeving.

Nico werkt bij VKB-partner Syndesie

 

Over Frank de Vos

Frank is gespecialiseerd in verlichting van onder andere kerkgebouwen. Met name richt hij zich hierbij op de techniek; hoe kunnen we alle wensen en eisen technisch uitvoeren, zodat de gebruiker op eenvoudige wijze kan beschikken over alle functionaliteiten en creatieve mogelijkheden die een lichtsysteem biedt.

Frank werkt bij VKB-partner Syndesie