De VKB helpt haar leden en relaties met producten en diensten. Deze dienstverlening wordt mogelijk door een drietal webwinkels. Alle meldingen (berichten dat u hebt besteld of de melding van de verzending van de bestelling) verlopen digitaal. U logt in met uw e-mailadres en het wachtwoord. U kunt uw bestellingen volgen via uw persoonlijk webwinkel account. Ook uw wachtwoord kunt u wijzigen in het onderdeel “Mijn account”.

VKB Kerkrentmeester webwinkel 

In de Kerkrentmeesterwinkel kunt u aankopen doen wanneer u geregistreerd staat als vertegenwoordiger van een VKB-lid (zie voor meer informatie bij ‘inloggen’ in de bovenste balk van de website). Bij het plaatsen van een bestelling ontvangt u een bevestiging. Een inlog voor deze winkel kunt u aanvragen op de inlogpagina.

Documenten:

retourbeleid KRM webshop

retourformulier

VKB Kerkbalans webwinkel

De webwinkel bij de actie Kerkbalans is verbonden met de website van de actie Kerkbalans. De inhoud van de website Kerkbalans wordt vorm gegeven door de Interkerkelijke Commissie Geldwerving (ICG). De uitvoering van de actie in de webwinkel wordt geregeld door de VKB. Iedereen die onderdeel is van de actie binnen de Protestantse Kerk, Rooms-Katholieke Kerk of Oud-Katholieke Kerk kan namens een gemeente of parochie hier gebruik van maken. Voor de webwinkel ontvangt u een inlog. Het e-mailadres dat u hiervoor gebruikt wordt ook gebruikt voor alle meldingen en facturen. U kunt een wachtwoord aanvragen op de inlogpagina van de Kerkbalans webshop.

Documenten:

> retourbeleid KRM webshop

retourformulier

VKB Kerkmarkt 

De Kerkmarkt is een vraag en aanbodsite. Hierin wordt niet direct met de VKB gehandeld maar kunnen aanbieders zelf in contact treden met belangstellenden. De aanbieders zijn hierin zelf verantwoordelijk voor hun leveringen. De VKB beschermt de belangstellenden door een screening op het aanbod uit te voeren. Hierbij wordt gekeken naar de authenticiteit van een aanbieder, de mate waarin een aanbod past binnen de bedoelingen van de VKB en of belangstellenden serieus omgaan met het gedane aanbod. Door het vraag en aanbod principe is er vanzelfsprekend vanuit de VKB voor dit onderdeel geen retourbeleid geregeld.

Algemene informatie over webwinkels

Voor de realisering van de dienstverlening houden wij ons aan de wetgeving en de regelingen voor waarborgen van privacy die in Nederland gelden. Hiervoor zijn afspraken gemaakt over het gebruik van uw persoonsgegevens en zijn voor de webwinkels leveringsvoorwaarden opgesteld. Onderaan iedere webpagina van deze website vindt u de “disclaimer” en “privacyverklaring & cookies”. In de webwinkels vindt u ook aanwijzingen en formulieren voor het retourbeleid