Korte info:

Donatus Verzekeringen is specialist in het verzekeren van kerken, herbestemde kerken en monumenten. Wij beschikken over een unieke bouwkundige kennis, grote verzekeringstechnische ervaring en brede exepertise. Dat zorgt voor rust en vertrouwen bij onze leden. En maakt van Donatus dé kerken- en monumentenverzekeraar van Nederland.

Onderlinge Verzekeraar

Donatus is een onderlinge verzekeraar. Wij werken zonder winstoogmerk en betalen eventuele overschotten uit de brandverzekeringen (opstal, inboedel en inventaris) terug aan onze leden. Over de afgelopen vijf boekjaren heeft Donatus gemiddeld 41,2 % van de ingelegde premies aan de leden terug gegeven. Lees meer over Donatus: hier.

Verzekeringen voor kerkbesturen

De problemen voor kerkbetsturen worden ingewikkelder. Donatus biedt oplossingen met nieuwe verzekeringen. Bijvoorbeeld voor de aansprakelijkheid van bestuurders van kerken. Maar ook voor de juridische positie van vrijwilligers en medewerkers die full- of parttime in dienst zijn en ziek of arbeidsongeschikt worden. Op de website van Donatus vindt u bij ‘producten’ meer informatie.

> Lees de advertorial van deze partner in het partnermagazine 2023

 

Website en contactgegevens:

www.donatus.nl

E-mail: info@donatus.nl

Telefoon: 073-5221700