Waar gaat dit onderwerp over? ‚Äč

De nieuwsbrief van VKB Kerkrentmeesters wordt maandelijks per e-mail toegezonden aan alle collegeleden en contactpersonen van leden van de VKB (colleges van kerkrentmeesters) en aan belangstellenden.

Met de nieuwsbrief worden kerkrentmeesters op de hoogte gehouden van actuele ontwikkelingen op kerkrentmeesterlijk gebied, krijgen zij informatie over belangrijke onderwerpen en worden interessante communicatie uitingen van de VKB gedeeld. De nieuwsbrief is daarmee een belangrijke ondersteuning van de taken die je als (ouderling-)kerkrentmeester hebt.

De Protestantse Kerk in Nederland verzendt wekelijks een nieuwsbrief voor iedereen die actief is in de gemeente, vol verhalen, materialen en activiteiten. Ook deze nieuwsbrief bevat handige informatie voor kerkrentmeesters.

 

Belangrijke vragen om je als college bij dit item te stellen

  • Wie ontvangt in ons college de VKB-nieuwsbrief en/of nieuwsbrief van de PKN? Is dat een centraal e-mailadres of ontvangen alle leden van het college afzonderlijk de mailing?
  • Worden nieuwsbrieven die op een centraal adres worden ontvangen verspreid onder alle collegeleden?
  • Worden wisselingen in het college doorgegeven aan VKB Kerkrentmeesters? Wie is daarvoor verantwoordelijk?

 

Wat moet je als kerkrentmeester doen/weten?

Aanmelden voor de VKB-nieuwsbrief regel je eenvoudig via de website van VKB Kerkrentmeesters.

Inschrijven voor de nieuwsbrief van de Protestantse Kerk in Nederland doe je via hun website. Bij inschrijving kun je zelf je profiel aangeven, zodat de informatie in de nieuwsbrief aansluit op jouw taken en behoeften.

 

Meer weten?

Laatste update: 22 januari 2024