Ben jij al onderdeel van de VKB community in onze eigen VKB App? In deze app leg je gemakkelijk contact met collega-kerkrentmeesters uit het hele land om onderling snel vragen en ervaringen uit te wisselen. Met de app spelen we in op de groeiende behoefte aan korte, snelle lijnen en meer op maat toegespitste informatie onder onze leden.

Kortom, een platform waar we onze kennis met elkaar gaan delen!

Voorheen was de VKB App alleen beschikbaar op een mobiele telefoon, maar sinds januari 2024 is de app ook beschikbaar als webversie. Kies dus zelf welke manier je prettig vindt. Of gebruik de versies naast elkaar. Met één account log je eenvoudig in op beide platforms.

 

Voor installatie van de VKB App op je telefoon volg je de volgende stappen:

  1. Je downloadt de VKB App in Android store of Apple store (of scant onderstaande QR-code met je telefoon).
  2. Maak eenmalig een account aan.
  3. Na verificatie van onze kant, heb je direct toegang.
  4. Communiceer snel en eenvoudig met collega-kerkrentmeesters door het hele land en reageer op artikelen, berichten en stellingen.

Voor installatie van de VKB App via de webbrowser volg je de volgende stappen:

  1. Open je favoriete browser op je laptop of computer.
  2. Ga naar: web.donkeymobile.com.
  3. Zoek de VKB App op.
  4. Klik op ‘Account aanmaken’ en registreer je eenmalig. (Heb je de app al geïnstalleerd op je telefoon? Dan hoef je geen nieuw account aan te maken. Log gewoon in met dezelfde inloggegevens als je app-account.)
  5. Na verificatie van onze kant, heb je direct toegang.
  6. Communiceer snel en eenvoudig met collega-kerkrentmeesters door het hele land en reageer op artikelen, berichten en stellingen.