Korte info:

Piëtas is de specialist op het gebied van begraafplaatsen. De naam Piëtas komt van piëteit wat o.a. “eerbied voor doden” betekend. Piëteit staat bij ons hoog in het vaandel.

Een jarenlange ervaring staat u ter beschikking. Vragen staat vrij, beter vooraf goed informeren dan later spijt. Respect voor de overledenen, de nabestaanden en de kerkelijke gemeenschap staat centraal. Praktijk en theorie in één hand.

Het begraafplaatsreglement, grondwater, groenbeheer, grafrechten, rechthebbenden, opgravingen, ruimingen, grafrechten, grafmonumenten, verhardingen, verzamelgraven, archeologie, funerair erfgoed, enz. enz.

Er komt heel wat kijken bij het beheer van een begraafplaats. Maar ook als het gaat over oude al reeds lang niet meer gebruikte begraafplaatsen of graven onder uw kerkvloer. Piëtas is uw partner om te sparren of in de uitvoering. In maart 2022 verscheen een artikel over Piëtas in Kerkbeheer.

Contactpersoon:

Gerrit Verhagen, voormalig eigenaar van Piëtas, is op 18 december 2023 overleden. In de komende periode zal gekeken worden óf, en op welke wijze, verder vorm wordt gegeven aan Piëtas B.V.

Website:

www.pietas.nl