Webinar Maak kennis met de VKB

Misschien ben je net gestart als (ouderling)-kerkrentmeester, misschien sta je op punt van beginnen, misschien draai je al even mee, maar zou je best wel wat extra ondersteuning van de VKB Kerkrentmeesters kunnen gebruiken. Maar dan wil je misschien ook weten wat je van ons kan verwachten. Daarvoor is deze webinar.

Hoewel de VKB al een ruime eeuw bestaat, heeft ze in de laatste jaren een behoorlijke transitie doorgemaakt. Zo zijn we met nieuwe communicatie-uitingen (VKB-App, podcast Collectieve Wijsheid) gestart. Het magazine Kerkbeheer is geheel vernieuwd, voor nieuwe kerkrentmeesters is er een kant en klaar startpakket. En al deze veranderingen onder de noemer: Samen sterk voor de kerk.

Toch begrijpen we ook heel goed dat dit maar beperkt meegekomen is. Juist omdat we een vereniging zijn, is het ook belangrijk voldoende met elkaar in contact te zijn. Want wat mag je en kun je van elkaar verwachten?

Elkaar ontmoeten is natuurlijk dan belangrijk. Maar hoe doe je dat binnen een vereniging met 1400 leden, waarbinnen iedereen ook druk is met het (eigen) kerkenwerk en andere verplichtingen?

Daar hebben we als VKB iets op gevonden, namelijk de ‘Maak kennis met de VKB’-webinar.

Datum

Er is op dit moment nog geen datum beschikbaar, neem contact op bij interesse.

Trainer

Joost Schelling (directeur VKB Kerkrentmeesters)